Virtual Vision

CopyBox CD/DVD Duplicator Firmware Updates

Via deze pagina kunt u de laatste firmware versie voor uw CopyBox CD/DVD duplicator tower downloaden. Selecteer het juiste type CopyBox uit de tabel.

Firmware voor CopyBox CD/DVD/BD duplicators
Advanced Lightscribe en MultiMedia SATA CD/DVD/BD - U-Reach

Standard SATA CD/DVD/BD - Acard

Standard / Pro IDE CD/DVD - Acard

Standard CopyBox CD - Acard


Firmware voor CopyBox USB en HDD
CopyBox - USB / HDD


PC Connected CopyBox software voor Windows 2000, XP, Vista & 7
Image Manager versie 1.1.3.5 *

* Bij gebruik in Windows 7 & 8 moet de UAC uitgezet worden. Tevenes dient het programma met admin rechten te worden uitgevoerd. Klik hier voor een uitleg.

HA DVD Burn v7.0.21


Via menu optie "System Info" kunt u het type controller van uw CopyBox CD/DVD identificeren. Het type wordt aangegeven door een versienummer en een type letter. Deze letter kunt u ook op het LCD display aflezen wanneer uw CopyBox opstart. De procedure voor de Firmware Update vindt U op de pagina's en in de handleding.

De firmware van een aantal specifieke DVD branders kunnen via de CopyBox zelf worden ge-update. Het type DVD brander in uw CopyBox kunt u opzoeken via menu "Device Info". Selecteer de juiste firmware versie uit de tabel en download deze naar uw computer. Zie voor de update procedure de Firmware Update Procedure op de pagina's.

Indien u een firmware update nodig heeft voor een ander model CopyBox neem dan contact op met onze Technische Support.

Indien u vragen heeft over het updaten van uw CopyBox kunt u contact met ons opnemen. Om uw CopyBox snel te kunnen identificeren verzoeken wij u het serienummer van de CopyBox te vermelden. Dit serienummer kunt u vinden op de witte barcode sticker aan de achterzijde van uw CopyBox.Copyright ©2001-2013 Virtual Vision, alle rechten voorbehouden.